AteljEkos fysiska butik

Som ni kanske vet vid det här laget så har jag ju öppnat en liten fysisk butik i källaren på Sockenvägen 11 i Alingsås. Ni är så hjärtligt välkomna att komma förbi, i butiken finns självklart allt jag har med mig på olika marknader men även annat som jag inte har haft plats eller möjlighet att ta med.

Så gillar ni hantverk, kom förbi! Är ni på presentjakt till nära och kära, kom förbi! Tycken ni återbruk är kanon, kom förbi! 😀

I nuläget har butiken öppet Ti-To 16-18, men tiderna kan komma att ändras Och vill du komma och besöka butiken så är jag flexibel. Hör bara av dig så bestämmer vi en tid 🙂

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop