Sommar?

Vad hände med den varma sommaren? Från en dag till en annan gick det från högsommarvärme till att ha jackan på. Nåja, sommaren är förhoppningsvis inte slut än och under tiden kan du passa på att kika på lite varmare AteljEko – plagg . Som exempelvis https://ateljeko.se/product-category/overdelar/hoodie/116-hoodie/

Hoodien på bilden är i stlk 116 och den enda som ligger ute på hemsidan just nu (fler varmare plagg kommer läggas upp på AteljEkos hemsida till hösten). Vill du köpa en hoodie i en annan storlek, tyg eller färg? Kontakta då AteljEko så får du veta vilka tyger jag har hemma. AteljEko kontaktas enkelt via mail kontakt@ateljeko.se , via PM på Instagram (där jag heter @ateljeko) eller via meddelanden på Facebook (AteljEko på facebook).

Även ett par somriga byxor kan vara sköna att dra på sig en lite kyligare sommardag, som denna. Dessa vidare byxor ligger ute i tre olika tyger på hemsidan, alla tre i stlk 134. Vill du beställa ett par i en annan stlk eller tyg? Hör av dig till AteljEko!

Ha en skön dag! / Linnea på AteljEko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *